Naar hoofdinhoud

Zoek in woordenlijst

Content-taal

Conceptinformatie

Voorkeursterm

COOKING  

Breder concept

Ingangstermen

  • COOKERY
  • COOKING METHODS
  • DEEP FAT FRYING

Identifier

  • urn:ddi:int.cessda.elsst:5a1f3d7e-a33b-4ed6-8f3f-8105ce16e6fc:3

Datum uitgegeven

  • 2022-09-20

In andere talen

  • MADLAVNING

    Deens

  • FRITURESTEGNING
  • KOGEKUNST
  • TILBEREDNINGSMETODE
  • Duits

  • FRITTIEREN
  • KOCHKUNST
  • RUOANVALMISTUS

    Fins

  • RUOANLAITTO
  • RUUANLAITTO
  • CUISINE

    Frans

  • FAIRE LA CUISINE
  • FRIRE
  • MÉTHODES DE CUISINE
  • MODES DE CUISSON
  • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

    Grieks

  • FŐZÉS

    Hongaars

  • ELDAMENNSKA

    IJslands

  • MATSELD
  • VALGIO GAMINIMAS

    Litouws

  • KULINARIJA
  • VALGIŲ GAMINIMO BŪDAI
  • Nederlands

  • MATLAGING

    Noors

  • KOKEKUNST
  • GĂTIT

    Roemeens

  • KUHANJE

    Sloveens

  • COCINAR

    Spaans

  • GASTRONOMÍA
  • TÉCNICAS CULINARIAS
  • VAŘENÍ

    Tsjechisch

  • MATLAGNING

    Zweeds

  • FRITERING
  • KOKKONST
  • TILLAGNINGSSÄTT

URI

https://elsst.cessda.eu/id/3/5a1f3d7e-a33b-4ed6-8f3f-8105ce16e6fc

Download dit concept: