Naar hoofdinhoud

Zoek in woordenlijst

Content-taal

Conceptinformatie

FOOD AND NUTRITION > FOOD > FOOD TECHNOLOGY

Voorkeursterm

FOOD TECHNOLOGY  

Definitie

  • THE APPLICATION OF SCIENCE AND TECHNOLOGY TO THE TREATMENT, PROCESSING, PRESERVATION, AND DISTRIBUTION OF FOODS.

Breder concept

Identifier

  • urn:ddi:int.cessda.elsst:a13b07fd-2383-4b06-aef6-9058d0ed982b:3

Datum uitgegeven

  • 2022-09-20

DEFINITION SOURCE

  • DFN

In andere talen

  • LEVNEDSMIDDELTEKNOLOGI

    Deens

  • Duits

  • LEBENSMITTELTECHNOLOGIE
  • ELINTARVIKETEKNIIKKA

    Fins

  • TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE

    Frans

  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

    Grieks

  • ÉLELMISZER-TECHNOLÓGIA

    Hongaars

  • MATVÆLATÆKNI

    IJslands

  • MAISTO TECHNOLOGIJA

    Litouws

  • MAISTO PRODUKTŲ TECHNOLOGIJA
  • Nederlands

  • MATTEKNOLOGI

    Noors

  • NÆRINGSMIDDELTEKNOLOGI
  • TEHNOLOGIE ALIMENTARĂ

    Roemeens

  • ŽIVILSKA TEHNOLOGIJA

    Sloveens

  • TECNOLOGÍA ALIMENTARIA

    Spaans

  • POTRAVINÁŘSKÉ TECHNOLOGIE

    Tsjechisch

  • LIVSMEDELSTEKNOLOGI

    Zweeds

  • LIVSMEDELSTEKNIK

URI

https://elsst.cessda.eu/id/3/a13b07fd-2383-4b06-aef6-9058d0ed982b

Download dit concept: