Naar hoofdinhoud

Zoek in woordenlijst

Content-taal

Conceptinformatie

Voorkeursterm

VOEDSELBEREIDING  

Definitie

  • DE VEILIGHEIDS- EN HYGIËNEASPECTEN VAN DE BEREIDING VAN LEVENSMIDDELEN

Breder concept

Identifier

  • urn:ddi:int.cessda.elsst:b769ff7f-0825-46cd-bb30-98271103607d:3

In andere talen

  • FØDEVARETILBEREDELSE

    Deens

  • Duits

  • Engels

  • ELINTARVIKEHYGIENIA (RUOANVALMISTUS)

    Fins

  • ELINTARVIKETURVA (RUOANVALMISTUS)
  • PRÉPARATION DES ALIMENTS

    Frans

  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

    Grieks

  • ÉLELMISZER-FELDOLGOZÁS

    Hongaars

  • MATREIÐSLA

    IJslands

  • MAISTO GAMINIMAS

    Litouws

  • MAISTO RUOŠIMAS
  • TILBEREDELSE AV MAT

    Noors

  • PREPARARE A ALIMENTELOR

    Roemeens

  • PRIPRAVA HRANE

    Sloveens

  • PREPARACIÓN DE ALIMENTOS

    Spaans

  • PŘÍPRAVA POKRMŮ

    Tsjechisch

  • PŘÍPRAVA JÍDEL
  • LIVSMEDELSBEREDNING

    Zweeds

URI

https://elsst.cessda.eu/id/3/b769ff7f-0825-46cd-bb30-98271103607d

Download dit concept: